Monday, December 7, 2015

Bucuriile iernii, distribuită cu Jurnalul Național

Tocmai am aflat că....


"Una dintre cărţile aşteptate de sute de copii din toată ţara si  recomandata de maestrul mondial al naiului, Gheorghe Zamfir, va fi disponibila vineri, 11 decembrie, numai impreuna cu Jurnalul National! 

Poetă şi psihoterapeut cu foarte multă experienţă, Adela Dobran a creat poezii pe înţelesul şi spre bucuria copiilor, care au insa şi scopul de a-i ajuta pe micuţi să înţeleagă mai multe aspecte ale realitatii din jur, avand atat caracter ludic, cat si educativ. 

Fiecare copil află că iarna este frumoasă, dar presupune şi pericole, pe care cei mici trebuie să le conştientizeze şi să le evite. Toate intr-o ilustratie superba. 

Asadar, impreuna cu Jurnalul National din 11 decembrie, la pretul special de 16,9 lei, primesti si "Bucuriile iernii", o prea frumoasa carte de versuri pentru cei mici, plina de culoare si sensibilitate, recomandata de marele naist Gheorghe Zamfir. Atentie, stoc limitat!"

Sursa: http://jurnalul.ro/cultura/carte/bucuriile-iernii-una-dintre-cartile-asteptate-de-copii-va-fi-disponibila-vineri-11-decembrie-numai-impreuna-cu-jurnalul-national-702738.html#gallery

No comments:

Post a Comment