Friday, November 29, 2013

Au venit calendarele!!

Mai devreme m-am intors de la centrul de printari bucuroasa ca un copil in seara de Ajun, cu 3 cutii pline de calendare, plus geanta doldora de felicitari.
Si e musai sa va spun: baietii de la Yolans de pe Iuliu Maniu sunt cei mai profesionisti si cei mai amabili si cei mai prietenosi si draguti "operatori de print digital" pe care eu i-am intalnit vreodata. Punct.

Data fiind natura muncii mele, am avut de-a face nu o data cu diferite centre de print. Am intalnit multi oameni, am printat multe felicitari, multe tablouri, si asa mai departe. Si de fiecare data am facut multe probe de print si am modificat de multe ori ca sa imi iasa culorile asa cum le voiam. Si nu stiu daca exista om mai pretentios ca mine cand vine vorba de culori! Mie imi trebuie sa se vada toate subtilitatile nuantelor, toate detaliile, si daca imaginea e cu un semiton mai inchisa sau mai deschisa, deja.. ii bai.

Iar prima minune si mirare cand am ajuns la baietii astia.. a fost ca mi-au iesit culorile PERFECTE din prima (!!!) desi nu salvasem in cine stie ce profil de culoare (ci clasicul RGB), desi m-am dus cu .jpeg-uri (si nu .tiff sau alte fite). Perfecte, adica asa cum le vad pe monitor, asa cum mi le-am imaginat si cum le-am desenat si cum le-am vrut!
Iar a doua mirare a fost atentia lor la detalii.. mai exact a lui Marius, caci cu el am lucrat mai mult. A observat niste aspecte pe care nici macar eu nu le observasem, pentru a putea sa le modific si in final sa iasa totul perfect. Nu le-a printat indiferent pe ideea "ce-mi pasa, nu-s ale mele" (cum fac multi, din pacate). Iar din punct de vedere asamblare... nota 10!! Nu am gasit nici un cusur, toate calendarele sunt.. pur si simplu superbe, sunt perfecte! Si ii multumesc cu ocazia asta, ca pe langa toate motivele mele de bucurie ca am ajuns sa lucrez cu ei, mai am unul: le-au facut in cel mai scurt timp posibil! Ceea ce e nemaipomenit, pentru ca in felul acesta le fac si eu clientilor mei o bucurie trimitand pachetele cu o zi mai devreme, marind sansele sa ajunga toate pana de Mos Nicolae.

Ce dragute sunt si calendarele de buzunar!
Ce sa va mai zic... sunt in al 9lea cer! Daca nu v-ati comandat calendarul inca, va recomand calduros sa o faceti, chiar merita! Toate sunt de o calitate extraordinara.
Am facut eu poze dar oricat as incerca tot nu arata ca in realitate. Oricum, va puteti face o idee :)


Preturi:

Calendarul de perete: 
Pentru toate comenzile de pana la 1 decembrie: 35 lei/buc.
Pentru comenzile de dupa 1 decembrie: 45 lei/buc.

Calendarul de birou:
Pentru toate comenzile de pana la 1 decembrie: 18 lei/buc.
Pentru toate comenzile de dupa 1 decembrie: 28lei/buc.

Calendarul de buzunar: 2 ron.
Puteti alege imaginea de aici (click)

!!Pentru mai multe detalii legate de preturi, modalitati de plata si transport, mergeti la pagina de comenzi

Va puteti comanda calendarul la adresa: anda.0105[at]gmail.com 
sau prin mesaj privat pe Facebook: facebook.com/anda.art

P.s. Nu doar imaginile din calendar sunt facute de mine, ci si design-ul! Fiecare luna si fiecare pagina a fost desenata si scrisa de mana, fara fonturi sau template-uri ;-)


1 comment: