Friday, May 6, 2016

Cel mai frumos feedback pe care l-am primit vreodată


Long story short: http://www.injoaca.ro/in-joaca/now-i-have-found-my-other-half/Astăzi tocmai am luat primele 50 buc. de la tipografie :)Culorile arată MULT mai bine în realitate (țineți cont de faptul că această poză a fost făcută cu telefonul). 
Toate cărțile arată exact așa cum le-am pictat - cu toate nuanțele, cu contrastul perfect echilibrat, cu texturi.. E cartea de care sunt cea mai mândră până acum. Poate și pentru că m-am ocupat de ea de la prima schiță până la ieșirea pe poarta tipografiei.. Și am fost acolo să văd primul exemplar (de probă) și să modific mici detalii, în așa fel încât să iasă totul bine... 

Le-am printat la aceeași tipografie unde fac calendarele cu Lia de obicei: Yolans în Brașov. Sunt super încântată, că primesc aceeași calitate cu care m-am obișnuit până acum - cărțile sunt foarte atent lipite, cusute, asamblate.. m-am uitat în vreo trei și n-am găsit nici un defect <3
Și nu-mi vine să mai deschid și altele, ca să nu le fac cute la cotor :) să ajungă perfecte la copii, așa cum le-am primit și eu :)

..șiiii... se pare că și autoarea este la fel de încântată, nu doar de carte, ci și de cum a decurs colaborarea noastră în general:

No comments:

Post a Comment